FANDOM


Ngaturi pirso dhumateng para pinisepuh lan para miarso sedanten ing donya, mbok bilih sak menika sampun wonten situs utawi website ingkang dipun aturaken ngagem telung basa ingkang paling populer ing donya inggih punika:

Sepindah ngagem bahasa londo inggris Kaping kalih ngagem basa Indonesia Pungkasan ngagem basa jawa

Monggo monggo katuran wonten ing [Logam Yasa Tutorials] (www.lyasa.com/jw)ugi pun woro-woro kaliyan sedherek-sedherek sedanten, mugi-mugi saget tambah rame wonten wekdhal ngajeng. matur nuwun

Logam Yasa Team

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on FANDOM

Random Wiki