FANDOM


maria ozawa kue maria ora ndue dada. alias artis bokep tapi ra ndue payudara. yo ora popo, lha wong pinginku yo mung angger nulis. lha sak sirku to... sopo sing arep nglarang2 aku. sing mesthi ozawa iku wong gendheng.wong ora duwe udel, kok wani2 ne buka2 an. ora duwe wedi bocah wedok iki. pingin di bakar ning neroko opo... lek tobat trus jilbaban ngono yo mengko dadi tambah ayu. lak bener to sederek sedoyo???

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://ndhablek.wikia.com/wiki/Japan/Maria_Ozawa?oldid=123"