FANDOM


Tukang niru-niru Wikipedia gadhah artikel ingkang judulipun sami. Indonesia.

Republik Indonesia (utawa Nuswantara) yaiku sawijining negara edan ing Asia Kidul Wetan. Indonesia merdika ing taun 1945 Masehi (diwaca : sewu sangang atus patang puluh lima). Miturut Roy Suryo, Negara Indonesia wis ana saka taun 26513 SM (sadurunge mati).

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://ndhablek.wikia.com/wiki/Indonesia?oldid=146"

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on FANDOM

Random Wiki